top of page
04_20_23_CestTout_JulyMylle_svpphotography_027.jpg

Hi there!

Leuk dat je je weg naar hier hebt gevonden! Laat ik mijzelf even voorstellen.

Ik ben July (en dat is gewoon uitgesproken als Julie hoor, daar moet je niets geks mee doen). Ondertussen al 33 jaar, getrouwd en super trotse mama van Fien (°2017)  en Wout (°2020).

Als kersverse mama startte ik mijn eigen webshop op. Een sprong in het onbekende. De balans vinden tussen mamazijn, het opbouwen van de webshop en mijn hoofdberoep, herkenbaar…?

In 2018 zette ik de eerste voorzichtige stappen in het ondernemerschap door een webshop op te bouwen met baby en kids artikelen die gepersonaliseerd konden worden. In die vijf jaar leerde ik vooral mezelf kennen, leerde ik wat ik het liefste doe, leerde ik mijn expertise kennen. Uiteindelijk kwam ik tot de conclusie dat het leukste van de webshop - voor mij - niet zozeer het verkopen en het personaliseren was, maar mij vooral amuseerde in het opbouwen van de site en de optimalisatie ervan.

Domeinen koppelen, betaalproviderr in orde brengen, de volledige backoffice in elkaar boxen .En ja hoor, ik besef dat dit voor velen het meest vervelende kantje is, but I love it! Mijn nerdy side komt hier keihard naar boven!

Heb jij Wix, Shopify of nog een ander platform? Don’t worry, I’ve got you. Ik heb zelf verschillende platformen getest en uitgeprobeerd. Ik luister naar wat jij nodig hebt en samen kiezen we dan wat het beste platform is. Op elk potje past een deksel :)

Ik hoor het je denken. July, concreet, wat kan ik doen om samen te werken met jou?

Jij hoeft het níet allemaal zelf uit te zoeken. Samen bespreken we wat jíj nodig hebt en werken jouw droom webshop uit. I’m with you every step of the way. Niet iedereen heeft dezelfde vragen, noden of uitdagingen. So let’s chat! Boek jouw kennismakingsgesprek en laten we bespreken waar jij vastloopt!

GET IN TOUCH
bottom of page